Το Avant GT αυτοπροσδιορίζεται ως «πλήρως ηλεκτρικό sports grand tourer»



Το Avant GT είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό «sports grand tourer», το οποίο προήλθε από τη σύμπραξη πέντε εταιρειών της Ταϊβάν. Στοιχεία επιδόσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά...

Το όνομα του ταϊβανέζικου οχήματος είναι Avant GT και σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή του, θυμίζει αρκετά την Porsche Panamera, τουλάχιστον στο εμπρόσθιο τμήμα του. Το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος στην έκθεση της Σαγκάη. 

Είναι το προϊόν της σύμπραξης πέντε εταιρειών από την Ταϊβάν και το ωραίο είναι πως καμία από αυτές δεν έχει εμπειρία στην παραγωγή αυτοκινήτων. Λόγος γίνεται για την εταιρεία σχεδίασης Studio X-Gene, αλλά και τον εμπορικό συνεργάτη της Altair ProductDesign και τους τεχνολογικούς συνεργάτες, τις Delta Electronics, Wistron και Qisda.

To Avant GT αυτοπροσδιορίζεται ως «πλήρως ηλεκτρικό sports grand tourer». Ο διευθύνων σύμβουλος της Studio X-Gene, κος Albert Yang, δήλωσε: «Το Avant GT είναι ένα μοναδικό project για την Studio X-Gene και αντιπροσωπεύει την ποιότητα της σχεδίασης αυτοκινήτων που υπάρχει σήμερα στην Ταϊβάν. 

Η συνεργασία με την Altair ProductDesign αποδείχθηκε ανεκτίμητη. Ο συνδυασμός των γνώσεών μας σε θέματα σχεδίασης με την τεχνογνωσία της Altair πάνω στη μηχανική, μας επέτρεψε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Άγνωστα παραμένουν τόσο τα τεχνικά στοιχεία του οχήματος όσο και το πότε θα παραχθεί, αλλά και το πόσο θα κοστίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις